I love you always forever

Den senaste tiden har verkligen varit en berg-och-dal-bana för mig.

Mycket har hänt i mitt liv.

Nu sitter jag här i den nya lägenheten och har lyssnat på I love you always forever med Donna Lewis. Jag och J brukade sjunga lite från den till varandra. Och tårarna började rinna.
För vad fan är det som jag har gjort? Vad är det jag har kastat bort?

S är bra men han är inte J. Imorse så kände jag att tårarna var nära, då S la armen om mig.

Jag vet att jag har sårat J så mycket som man bara kan nästan. Jag krossade hans hjärta. Men han finns fortfarande kvar i mitt. Jag blev rädd. Och jag fick nog panik. Åldersnoja kanske man kan säga.

Det är dags för mig att vara själv. Och kanske vinna tillbaka den tillit som jag krossade. Så att han kan lita på mig igen.

Idag smäller det!

Idag går flytten till stora lägenheten.

Men det är en del som ska fixas fortfarande. Och jag är ännu mer sjuk än vad jag har varit förut.

Jävla förkylning...

In the middle of nowhere

Jag befinner mig just nu på en konferens för unda vuxna med hivinfektion.
Det ni!
Och det är mitt fjärde år så jag är rena rama veteranen här.
Idag har vi haft lite föreläsningar om medicinering och behandling samt pumpat en smittskyddsläkare på svar om smittskyddslagen. Det var samma smittskyddsläkare som var där mitt första år jag var på konferensen. Och han mindes mig. Eller framförallt mitt fall och att jag sen stormade ut ur salen och tårarna bara rann och rann. Jag var så arg och så ledsen.

Men den här gången gick det finfint och vi fick reda på en massa saker.

Även igår, då hade vi en föreläsning med samma läkare som vi hade på morgonen som pratade om mediciner och behandlingar. Och jag antecknade som en tok för att få med så mycket som möjligt. Jag har nämligen tänkt skriva en egen liten "hiv-skola" med fakta om hiv i siffror och årtal så gott det går.


(Här skrev jag ett stycke som jag sen tog bort då det kan vara så att många som är på konferensen kommer läsa detta och då blev det lite för privat, sorry!)


Imorgon är det yoga som står på schemat. Denna gång är man förhoppningsvis pigg. Det har jag inte varit de andra gångerna kan jag ju lugnt säga. Sen är det lite grupp-verksamhet och sen blir det myspys.


Ni får ursäkta att jag inte uppdaterat men igår hade vi saker från att vi kom hit till 22-tiden på kvällen och då var man ganska slut. Och idag var det aktiviteter från 9-tiden till 21-tiden. Lagom fullt schema. Och så ska jag hinna plugga också. Och umgås med nya och "gamla" vänner.

Hiv-skolan kommer senare, då jag har sammanställt allt och har flyttat in i min nya lägenhet.

Natti natti :)

Skoldag som blev hemmadag

Igår kväll började jag må illa efter jag ätit. Tror min kropp fick en chock då jag inte var så bra på att utfodra den igår...
Och illamåendet hade inte gått över då jag vaknade imorse så jag beslutade mig för att stanna hemma. Onödigt ifall jag skulle bli magsjuk och smitta halva skolan. Eller halva klassen i alla fall.

Så efter att ha sjukanmält mig så somnade jag om. Och vaknade inte förrän klockan visade 12. Och illamåendet var borta. Så nu känns det bra att S ska komma hit. Hade inte velat ha honom här om jag mått illa fortfarande.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen när S kommer hit så ska vi åka och handla...Det har jag inte gjort på länge. Inte till min lägenhet i alla fall ^^

I am not a robot

...but sometimes I wish I was.

Blev lite inspirerad av musiken som spelas här hemma. Jag har lite svårt för att välja hur jag ska göra.
Säga upp lägenheten som jag har och försöka hyra ut den i tre månader? Eller chansa med den hyresgäst jag får. Även fast jag inte vet hur länge hon kommer stanna i staden?

F*ck!

Sen inte nog med det så mår jag illa. Det kan vara för att jag har ätit dåligt idag och att kroppen fick en mindre chock. Det har blivit så då jag är ensam. Jag glömmer bort att jag är hungrig eller att jag behöver äta. Äta bör man annars dör man säger man ju.


Från en fin kvällspromenad då jag och S gick omkring i området.
Första och kanske sista gången...

På tisdag får jag nycklarna nämligen.

Min fina S

Igår så fick jag ett supergulligt sms då jag var på jobbet.
Jag hade tänkt på att vi firade en månad tillsammans (kort tid men det känns längre än så).
Men att inte vara den som säger det till den andra först, det är ovanligt för mig.
Så när jag fick ett sms med texten "1 månad <3 ;) puss" så blev jag väldigt glad.
Särskilt med tanke på hur ofta killar har svårt att komma ihåg såna viktiga datum ^^



Bild från Skördefesten på Öland. Torget i Borgholm.


All I need is time

Varför är det alltid tid man har för lite av?
På kort tid är det mycket som ska göras.

Nu kom det in en sak till som gör att jag kommer ha mindre tid än vad jag hade från början. Fast det gör inget. För det är en bra sak. Som jag behöver.
Konferens för unga med hiv. Och jag är veteran nu. Mitt fjärde år. Det låter helt sjukt att säga det men så är det. Första gången jag åkte så hade jag bara vetat om min diagnos i några månader. Och på en av föreläsningarna så fick jag ett ordentligt utbrott. Det var en föreläsning med en smittskyddsläkare som försvarade smittskyddslagen och sa att den fungerade.
Då sa jag rakt ut "Hade den fungerat så hade inte jag suttit här" och han visste inte vad han skulle säga. För mig lät det som bortförklaringar och efter ett tag gick jag ut. Med tårar som rann ner för mina kinder.

Så de gånger smittskyddsläkaren har haft föreläsning så har jag tyckt att det har varit jobbigt. Men nu är det en kollega till honom som har vart med de senaste gångerna. En lite mer sympatisk människa. Så henne gillar vi. Men inte honom.


Helt underbar brevlåda som jag hittade då jag var på Öland.


När jag väl har tid

Satt och försökte få in bilderna i ett inlägg. Men gick det bra? NEJ!
Men det kanske fungerar imorgon. Ska försöka igen då. Men nu kallar sängen.
Jag skyller på S och att jag har fått samma dygnsrytm som han har...

Godnatt

Idag är det min dag!

Har haft visning av min lägenhet, och imorgon vet jag om den bli uthyrd. Very nice.

Sen så upptäckte jag en underbar sak närjag plockade lite och letade efer lite saker. Då hittade jag chokladen som var spårlöst försvunnen (för visst skrev jag om den?). Så nu har jag två påsar Plopp och chokladen jag fick från Tysken. Tur att man fick sig ett litet träningspass igår kväll då det inte blivit något på gymmet denna vecka ^^

Nu ska jag forsätta leta och sen ska jag plugga. Så roligt har jag det när jag inte är med S. Och han spelar. Passar på när jag inte är där. That's my man!

Hos Noaks

Ikväll var jag på en träff för kvinnor med hiv. Och jag var yngst. Men det är jag på ungdomsträffarna också...

Åt en god fisksoppa och pratade en hel del. Och jag gav ut denna bloggadress till en av damerna (om jag nu får kalla henne för dam, det vet jag inte).

Fröken L var där med.

Det kändes ändå lite konstigt då många var så pass mycket äldre än mig. Och många har levt med sin diagnos nästan lika länge som jag har funnits. Och ett par verkade lite bittra, men det kan vara jag som missuppfattade dem. Sen var det en av "tanterna" som jag gillade skarpt, men hon verkade inte det minsta bitter utan en ganska kul "tant".

Sen påminde jag mig själv om att jag måste ringa och boka tid för att ta nya prover och träffa min läkare. Det var ett bra tag sen...Ska be om att få en utskrift på figuren över hur mitt immunförsvar ser ut, så kanske det bli enklare att förstå för er som inte är så insatta i ämnet :)

PS. Jag ber om ursäkt för att bilderna inte kommit. Men idag så hade jag glömt sladden till mobilen, kör nämligen via mobilens internet då jag är hemma. Men sladden blev kvar hos S, så det var inte så mycket att göra. Men jag ska försöka fixa med det imorgon. Please don't hate me :)

Min snusmumrik

Ja, S snusar...Alltså är han min snusmumrik. Ni vet figuren från Mumin ^^

Efter att ha jobbat och slitit (?) så åkte vi till gemensamma vänner och hälsade på, lekte och gosade med deras katter, köpte pizza till middag och hade allmänt trevligt. En vända bowling blev det också. S vann och jag kom trea. Men han utklassade mig inte lika mycket som han gjorde sist vi spelade.

Nu kom vi precis hem till honom. Och imorgon ska jag ringa lite samtal om lägenheten igen. Blev inte att jag tittade på den idag, men jag kan nog göra det imorgon. Och sen imorgon så måste jag hem. Så får se om S hänger med eller om han stannar. Men jag tror att han följer med, min lilla darling.

Ska försöka fixa med bilderna från förra helgen då. Parkerar honom framför tv:n och så kan jag sitta och fixa. Det blir asbra. Men nu är jag trött. Så jag ska sova. S spelar tv-spel. Men det brukar inte vara svårt att locka honom till sängen :)

Att flytta eller att inte flytta, det är frågan

Idag hände något helt otroligt. Min pappa ringde!
Sist jag pratade med honom (mer än att säga "hej" på ICA) var över två år sen. Men idag ringde han alltså.
Det handlade om en lägenhet som jag kan få flytta in i om jag vill. I andra hand, en tvåa. Och det vore grymt nice att bo där. Bara ett sovrum liksom. MEN, det är i andra hand. Dock är det en familjemedlems lägenhet, han har fått jobb på annan ort. Så det är ju säkert på så vis.

Jag vill se lägenheten bara. Men den har balkong och badrummet renoverades för inte så länge så det är ju bra i alla fall.

Sen erbjöd han mig jobb med, på sitt företag. Det är typ hans sätt att säga "förlåt, kan vi bli sams igen?". Och jag vill det, men jag ville att han skulle ta steget. Och idag gjorde han det.

Så nu har jag lite att tänka på. Och en S som jag tror vill kramas lite.

Skadad

S jobbar som snickare så går han upp omänskligt tidigt tycker jag. Runt fem-snåret ringer klockan första gången (och sen ett par gånger till).

Men imorse så vaknade jag av mig själv vid halv fem. Och jag var pigg! Och jag gick inte och la mig när jag kom hem. Så jag har varit vaken i snart 4 timmar. Det känns skumt. Men men ^^
Gick inte upp förrän strax före sex, då det var dags att åka. Och nu börjar det närma sig skoldags.
Är inte det minsta sugen men det blir nog bra ändå. Snart är det januari... Då blir det alperna! Att boka resa efter att ha varit tillsammans så här kort verkar kanske skumt. Men vi pratade om det bara som kompisar ett bra tag innan. Och sen var det tänkt att vi skulle vara fler men de som kunde åka skidor eller snowboard saknade pengar eller lust. Så var det med det.

Dags att åka iväg. Och jag ska försöka föra över bilder från Öland ikväll. Finns massor av fina bilder jag kan dela med mig av då jag inte är med på en enda ^^

Hon menar bara väl, men det blev så kul

Råkade nämna att jag antagligen har fått urinvägsinfektion (gör ont ibland men ibland inte alls, ni tjejer vet vad jag menar) då jag tänkte gå ner på stan. Så jag fick klä mig ordentligt.

Mormor, som jobbat på apotek i en massa herrans år viskade lite försiktigt till mig när vi kom hem allesammans. "Det kan inte vara klamydia då?". Så sa hon att man kunde få det även genom att bada i samma bassäng och så där (vad jag vet så är det bara bluff och en dum ursäkt för att inte vilja avslöja vad man pysslar med i sängen). Jag sa då det, och sen att jag är en ordentlig tjej. Så att hon förstår att jag skyddar mig.

Det hela kändes lite komiskt eftersom att jag inte haft sex utan kondom på ungefär 3,5 år snart. Och då jag fick reda på att jag hade hiv så var jag hos gynekolog som gjorde alla andra tester de kan göra med. Och då fanns det inget sånt i mig. Jag hade "bara" hiv. Och som sagt, sen dess har jag ju använt kondom. Men det var snällt tänkt av henne, lilla mormor. Får se om S skrattar så som jag gjorde inombords när han får höra. Min söta S, och imorgon får jag sova med honom. Underbart!

My getaway

Lite tjat och gnat har väl ingen dött av? Jag undrar det ja....
Fast jag vet att mormor bara menar väl. Men när hon har frågat om olika saker jag kan tänkas vilja ha typ 20 gånger så börjar jag tappa humöret lite. Vill jag ha något så fixar jag det, eller så frågar jag då. Jag är inte ett litet barn nu. Men man blir väl aldrig vuxen för sina mor- och farföräldrar? Eller kanske ibland inte ens för sina föräldrar?

Så jag kollade lite bloggar och lyssnade på lite musik. Då orkar jag med sista dagen här. Jag älskar min mormor, men det är med lite blandade känslor ändå som jag är här. Vi har inte den bästa relationen kanske, och det är bara jag som pratar med henne från min mammas sida. Syrran kan ringa nån gång om året hit med. Men ja, det är en lång historia och vår släkthistoria är väl inte den finaste heller. Men mormor och morfar är glada att jag är här, och jag är glad att jag är här.

Men det ska bli lite skönt att slippa 20 frågor om jag vill ha en frukt, en kaka eller vad det nu kan vara. Knäpp-mormor <3


På ön och magen bara värker

Är på mitt älskade Öland hos mormor och morfar. Skördefest är det tydligen nu med så det är lika mycket folk som på somrarna nästan känns det som.

Har handlat lite grann, karameller i en strut som är gjorda på ett café, så fick plocka de sorter man själv ville. Sen hittade jag en lykta och stenar med fina ord på, "Njut", "Lev" och "Kärlek".
Sen hittade jag ett halsband med en sten där mitt namn står. Och ett till syrran, och ett till mamma med. Och sen hittade jag en silverring med en grön bärnsten på. Väldigt fin.

Hittade även en sak till S också. Men han tyckte att han behövde köpa något till mig med. Det tyckte inte jag. Det var ett hänge till ett halsband i tenn med hans stjärntecken på. Men jag ska fixa så att han får en läderrem till den så han kan använda den. Men han vet inte om vad han ska få, bara att jag ska göra ett halsband till honom.

Han gillar för övrigt inte alls att jag är här nu. Det känns konstigt att sova själv, det kan jag hålla med om. Men det är nog lite lättare för mig som är borta och hittar på en massa skoj. Men snart så får vi sova med varandra igen. Mys!
Hade känts bra ändå att sova bredvid honom nu. Kunna lägga hans varma hand på min mage för att lindra smärtan. Mensvärk är inte roligt alls. Det går bra så länge jag är uppe och rör mig men när jag är stilla eller ska sova, då gör det ont. Men det blir snart bra igen.


Bilder kommer komma när jag är hemma igen. Har tagit en massa fina bilder med min stora bebis, alltså min stora kamera :)
Natti natti gott folk

RSS 2.0