Permission

En person från Norrtäljeanstalten ringde mig nyss då de fått tillbaka brev som var adresserade till mig. Jag har tidigare sagt att jag vill ha information om när han som smittade mig har permission.

De hade skickats till min förrförrförra adress. Och eftersändningen hade slutat gälla då det är över ett år sen. De kör inte igenom sina register som de flesta andra då. Tydligen hade han varit på permission i början av månaden, med två personer från Kriminalvården.

Om 4 år kommer han, om allt går bra för honom, att släppas villkorligt.

Funderar på att byta sjukhus då eftersom han annars kommer gå på samma...Vill aldrig mer se människan i hela mitt liv! Även om jag tror att det skulle upplevas som ett slag i ansiktet att jag har sambo, en frisk dotter och ett normalt liv.


Mamma-date

Har umgåtts med några andra mammor idag. Passade på att njuta av det mestadels fina vädret.

Hade picknick, promenerade och sen blev det buss hem. Och hjärtat sover. Funderar på vad hon ska få för mat nr hon vaknar. Än så länge kör vi på burkmat då hon inte äter några mängder. Kan ge mig på att laga mer mat när hon äter mer mat, och vi ser vad hon gillar.

Hoppas ni haft en bra dag idag!


Efter regn kommer solsken (?)

NU fick jag mail om att min blogg är flyttad till nya blogg.se
Då kanske jag kan blogga som vanligt igen. Har inte kunnat logga in via telefonen på bra länge. Men nu gick det!

Och för ovanlighetens skull tänkte jag bjuda på en liten bild :)


Soliga dagar, regniga dagar. Härliga sommar!

Vi är ute och går varje dag det är fint väder. En liten sväng i alla fall. 
Blir sällan att jag sitter vid datorn eftersom det finns så mycket annat att göra. Även om lilltjejen sover så vill jag inte att hemmet ska se ut som ett bombnedslag eller att jag ser ut som jag vet inte vad. 

Hon växer så det knakar. På drygt 5 månader har hon mer än fördubblat sin vikt, och växt nästan två decimeter. Det går så fort! Hon kan sitta med stöd nu, och kan stå om man håller i händerna (även om det är vingligt). Vi har börjat använda sittdelen till vagnen.
Nu när det äntligen verka ha blivit sommar så njuter vi så mycket vi kan. För innan vi vet ordet av så är det höst.

RSS 2.0