Har jag berättat det här förut?

När jag var yngre så dejtade jag en kille. Som var världens gulligaste och ni vet, jag var upp över öronen förälskad i honom. Min första riktiga förälskelse. Men som inte visade sig vara så himla gullig efter att han hade fått ligga och jag hade blivit av med oskulden till honom. Vi sågs nämligen inte mycket efter det.

Arg som jag var för att jag kände mig utnyttjad så gjorde jag en rätt ful grej. Jag VET att man inte får göra så, men det är typ nio år sedan och jag var omogen och arg. Anyway. Vet ni om QX? Man kan ju vara medlem i deras Qruiser-community/forum/vad-man-nu-vill-kalla-det. Så jag skapade en profil med hans namn, en bild på honom från en semester (man såg honom inte extremt bra men han hade bar överkropp) och reggade hans mailadress.
Och raggade. På män. Som då efter ett tag frågade efter mailadress och då gav jag hans mailadress som även var hans MSN. Det blev min hämnd på honom.
 
Omoget? Ja
Har jag efteråt haft dåligt samvete mot de som jag raggade på? Ja
Kändes det bra då? Som fan!
 
 
 
Har ni gjort något för att hämnas på något ex eller har ni varit mer mogna då än vad jag var då?


Trist

Kan inte uppdatera bloggen via mobilen. Och då blir det inga bilder heller (bökigare att föra över till datorn och sen över hit). Tycker blogg.se får fixa sin app...

RSS 2.0