Törs man hoppas på vår nu?

Solen skiner, det är inte direkt kallt ute. Gick utan både mössa och vantar på promenaden idag. Hoppas, hoppas!
 
Lillfisen kan gå ute numera. Men hon föredrar helt klart att knuffa vagnen före sig. Kan inte förstå att hon funnits hos oss i över ett år nu. Helt galet är det. 
 
Söker fortfarande jobb men det rör på sig. 
 
Fan! Än en gång suger det att vara anonym. Vill ju berätta allt vi hittar på och skriva mer detaljerat men det går inte. Jag vill hålla på min anonymitet ett tag till, ett bra tag till. I helgen funderade jag till och med på att lägga ner bloggen helt då jag aldrig skriver. Det är liksom sist på min prioriteringslista. Och hur kul är det som läsare? Ingen ny information bidrar jag med heller. Det jag vet finns redan här i princip. 
 
Less. Ordet som beskriver mig bäst just nu. På fler än ett sätt.

Vårkänslor

Snön smälter och solen skiner. Våren är på väg. För ett år sedan önskade jag att snön skulle vara borta tills vi kom hem från BB. Jag fick nästan som jag ville. I år verkar snön ge med sig ungefär samtidigt. Så skönt att slippa frysa!

Alltså, jag är imponerad av att ni ändå är ett gäng som går in och kollar här dagligen även fast jag inte skriver. Tråkmåns som jag är. Hjälp mig gärna att få mer liv i bloggen. Är det något DU undrar över? Fråga i en kommentar eller maila på [email protected] om du vill ha ett mer privat svar.

RSS 2.0