Älskade unge!

Att man kan älska någon så liten så mycket. Helt ofattbart!
Hon är så rolig, pratar, ler och skrattar. Att ligga ner när man är vaken går inte för sig. Nej, man ska åtminstone sitta lite halvt upp.
Hon kastar ut nappen och sen blir hon ledsen för att den är borta. Och så blir hon glad när hon får den igen, och så spottar hon ut den och blir ledsen. Och så håller det på några vändor.
Men det bästa är nog när hon ligger i vaggan på morgonen och har vaknat och man kollar på henne och möts av världens leende :)
(Just det, tog bort förra inlägget ifall någon läste det. Blev mycket bättre när det blev morgon igen.)

Ledig dag mitt i veckan

Som många andra är J ledig från jobbet idag. Så mysigt med en dag tillsammans såhär mitt i veckan.
Vi har städat, tvättat, handlat och promenerat. En effektiv dag. Och jag har dessutom lagt ut grejer på tradera till försäljning. Dumt att de ligger här och tar plats när någon annan kan ha nytta av grejerna. Är det ingen som vill ha dem, ja då åker de i en påse till välgörenhetsorganisationer. De får en del också, för jag tror inte någon vill köpa en h&m t-shirt som blivit för liten för mig...Mina bröst får inte plats i en t-shirt i storlek S längre, inte om den är tajt i modellen i alla fall :)

Ha mycket tid när man är föräldraledig? Hahahaha!

Är det inte det ena så är det det andra.
Fika hit, fika dit. Promenad här, promenad där. Och släng in lite BVC, handling av mat. Tja, sen är dagarna slut. Ibland hinner jag jobba lite, eller nörda mig vid datorn. Men lilla damen sover inte så långa stunder på dagarna längre så det är bara att gilla läget :) Och det gör jag!

9084

= antalet meter jag promenerat idag. I alla fall enligt Eniro. Jag ritade den sträcka jag gick, på ett ungefär och det var resultatet. Hyfsat får man väl säga ändå?
Tog en sväng förbi Kungsträdgården och såg körbärsträden stå i blom, så vackert!
Jag har körsbärsblommor intatuerat, ifall jag inte har berättat det. De symboliserar nuet eftersom de bara blommar under en kort tid.
J har sagt att han ska massera mina stackars smalben och min stackars svank som fått slita idag. Smalbenen för promenaden i halvdåliga skor (måste bli bättre på att använda skor med ordentlig stötdämpning när jag ska gå längre sträckor) och svanken för att lilltjejen ville bli buren en hel del. Och jag är inte van att bära så mycket åt gången. Hemma brukar det bli max 30 min, men idag blev det nog 2 pass á 1 timme. Den är skön att bära i, den sele vi har, men jag är inte van med den extra tyngden.

RSS 2.0