Dåligt med tid

Nackdel med att blogga anonymt: Måste sitta privat och se till så ingen ser vad jag skriver. Dessutom sitta vid en dator som inte loggar allt jag gör.
 
Så nu vet ni varför jag varit så galet dålig på att uppdatera.
 
Men med jobb, förskolehämtningar/lämningar och allt det innebär plus familjeliv, träning, kärlek och lek så finns det inte så mycket tid över till att sätta sig vid datorn och blogga. Så sugen är jag inte att sätta mig när jag jobbat hela dagen framför en dator. 

Kommentarer
Postat av: ung och rädd

hej! Ställer en fråga här eftersom jag inte kunde hitta nån annanstans på sidan där man kunde ställa frågor... I alla fall! Jag hade oskyddat sex utomlands för ca 16 veckor sen och ca 6-7 veckor efter smitto tillfället blev jag förkyld och nu 3,5 veckor efter att jag blev sjuk har mina halsmandlar svullnat rejält och jag kan känna en lymfkörtel på halsen, trots att jag inte är sjuk längre. Å andra sidan har människor i min omgivning också varit sjuka, men jag vet inte om det va på samma sätt... Förlåt om det blev krångligt! Men kan det va så att jag har HIV? Jag är så rädd.
Tack på förhand

Svar: Hej!Min erfarenhet är att en primärinfektion märks tidigare än så, oftast ett par veckor bara. Det går väldigt många olika sorters förkylningar nu har jag märkt. Många hostar och nyser. Sen kan man reagera som du, och bli svullen sådär i halsen. Om det är 16 veckor sen som du hade sex så kan du testa dig redan nu. Då behöver du inte oroa dig över detta. Men jag tror att du åkt på en jobbig förkylning, kanske halsfluss på gång? Oavsett - testa dig. Och var rädd om dig, använd skydd!
hivbloggen.blogg.se

2013-09-24 @ 00:14:53
Postat av: anonym

hej !!jag vill börja med att säga att du verkar va en fantastiskt stark och underbar människa massa kärlek!!!!!!men till saken hör att jag är rädd varje gång jag vaknar och även när ja sover, ja är rädd för att ja ska ha hiv, aså ja är 23 tjej men levt promiskuöst , jag har en väldigt påtaglig ångestproblematik, och hiv har alltid varit min allara största skräck , i mina ögon o känslor är ja döende i hiv, som sagt ja har inte fått diagnosen för ja vågar inte testa mig ja har sagt 18900988 gånger att ja måste gå mina vänner och nära säger det oxp för att ja ska bli av med rädslan , dom säger även du har inte det, darför tänker jag att ja visst har det, som ett straff se ja det som för mitt dåliga beteende när d kommer till sex och alkohol, och för att de min tur i livet såklart att ja skulle ha de, då kanske du tänker nu men testa dig man kan leva med det!! för de första alla kvinnor ja läst om hade redan förhållanden när dom fick diagnosen de klart att deras män kanske stannar om dom älskar varandra, men nu är de såhär att ja har väldigt svårt att hitta någon att bli kär i lr så är ja omöjlig att bli det i ,men vem fan i hela jävla världen skulle ba ååh men nice älskar dig så mkt att ja bryr mig inte om du har hiv?? aså ja tror inte det.. hur fint de en verkar så nej. och hur öppnar man en konversation när man ska ligga med någon ? du ja har hiv sen vet väll halva sverige det då mäniskan lämnat en halvtnaken ensam och rädd typ för varför skulle man i sina sinnes fulla bruk ligga med någon som har hiv?? hade inte ja gjort om ja inte va dödligt lr blint förälskad i någon (lr som i ditt fall att min partner skulle få de men då älskar ja redan människan ) de ju en annan femma liksom, men ja tror att ja kommer leva ensam resten av mitt liv utan hiv *??? så varför skullr ja vilja veta om ja har de ?? jo såklart inte smitta andra, ja är med på allt de där men ja förklarar mina rädlsor, och de där med medicinerna har du tex fått fettfördelning på kroppen ? vad har du fått för biverkningar? för d gör mig nästan mest rädd vi säger att ja har hiv och ja ska se ut som ett monster pga medicinera ?? få saker insprutat i hakan för allt underhudsfett är borta? som sagt ja är ba kritisk för hur dom som är positiva säger att de är att ha hiv. hade ja haft barn familj man hiv som du hade ja kunnat acceptera saken, men nu har ja inget förutom kanske då hiv så d känns inte så lockande att ta testet.... ja vet att allt d här låter galet som ja skriver ja är medveten om det men ja har sånn ångest?? och ja vill verkligen inte att du ska känna att ja förolämpar dig lr så på något vis d gör ja verklifen inte om du skulle känna så ja undrar bara runt allt de här och ja är så jävla rädd!! hoppas du svarar och d snart... massa kärlek !!1

2013-10-18 @ 04:16:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0