För mycket död

Den här sommaren kommer alltid ha ett mörkt moln hängande över sig. 
Även om den har fört med sig många ljusa stunder så skuggar de mörka över lite ändå.
Både människor och djur har lämnat denna världen denna sommar. Människor och djur som jag har massor av minnen med. Men som jag tyvärr inte kommer få några fler tillsammans med.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för allt du har delat med dig i bloggen. Tack så himla mycket.

Jag är själv livrädd för hiv och har nog gjort mitt livs misstag. Det känns bara så hårt att behöva gråta sig till söms i mer är 2 månader innan jag kan testa mig.

Det blir inte bättre av att man blir påmind om sex hela tiden genom TVn och telefonen. Jag känner mig då misslyckad och jag trodde att jag skulle ha mer kontroll över livet.

Tack igen för att du delar med dig och sprider lite ljus i min ångestfyllda vardag i väntan på domen.

2013-08-19 @ 23:19:13
Postat av: Även jag anonym!

Till Anonym ovanför! Hur har det gått? Jag har också gjort en dum sak och haft oskyddat med en kille. För min egen del är jag kanske inte så orolig för att ha fått hiv, men däremot hepatit C!! Nu tycker jag att jag har alla symtom och ont i levern har jag och mina ögon är röda strängar så jag tycker det ser gult ut! Jag är ledsen över valet jag gjorde och livrädd för att testa mig, men pratade med en som arbetar med hepatit prover och hiv prover, de sa att tester efter 20 dagar är väldigt tillförlitliga i dagens läge då utrustningen är så himla bra. Så jag ska ta prover imorgon! Önska mig lycka till. Jag önskar dig här ovan lycka till och du som har denna bloggen, jag tycker du gör ett beundransvärt jobb som skriver här! Det känns skönt att veta att livet går vidare ändå :)

Svar: Jag önskar dig all lycka till imorgon! Återkom gärna när du har ett besked. En vän till mig hade också oskyddat sex med en kille som har hepatit C. Han berättade ingenting utan hon fick veta det långt senare. Dock är hepatit C svårsmittat vid sex, även om inga garantier finns. Hur som - all lycka till! Håller tummarna för dig imorgon! :)
Och tack :)
hivbloggen.blogg.se

2013-09-29 @ 16:31:45
Postat av: Anonym igen

Hej, efter en veckan väntan efter provtagningen så fick jag ett samtal att det var ett negativt test och jag hade inte någon annan könssjukdom heller:D. Ca 10 veckor efter eventuella smitttillfället borde det väl vara lugnt?

Svar: Hej!Så skönt :) Ja, det borde de ha sett vid det här laget. Dagens tester är väldigt bra.
Är så glad för din skull :) Tänk bara på att skydda dig framöver, det är ju lite lättare än att dra på sig något man inte vill ha.
hivbloggen.blogg.se

2013-10-28 @ 22:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0