Träningsvärk

Dålig idé att träna två dagar i rad. Olika typ av träning förvisso men träningsvärk överallt. Otränad morsa, anyone? *räcker upp handen och skäms*

Nej, skäms är fel ord men jag vill bli mer tränad och allra helst få tillbaka magmusklerna och ryggmusklerna så jag inte får ont i ryggen.

Kommentarer
Postat av: Sömnproblem

Hey!

Jag har en hel del funderingar kring HIV och försöker hitta de flesta svaren själv nu då jag inte kan sova. Jag vill även säga innan jag börjar att du verkar grymt starkt och jag är väldigt imponerad av dig och din blogg.
So, here we go. Jag får lite smått panik ibland då jag då och då känner mig lite som en hypokondriker. Min största oro är att nu vara hiv-positiv (absolut inget illa menat).
Jag undrar om du vet hur stor risken är att drabbas vid samlag med en kille och om man har lättare att få hiv då man någon gång drabbats av andra könssjukdomar?
Jag har testat mig för det förut, men just nu är jag inne i en panik-period då jag varken kan sova, äta, jobba eller inte leva mitt vardagliga liv känns det som. Jag har iofs haft oskyddat med personer som jag litar på en hel del, men det känns inte som att det betyder något i alla tillfällen.

Ursäkta om det blev en konstig kommentar på något sätt. Tack på förhand och jag gillar verkligen din blogg.

Mvh
Sömnproblem med stort S

Svar: Hej! Jobbigt att höra att du har svårt att sova, sånt kan göra en galen! Det finns i ett äldre inlägg statistik på risk för smitta vid sex. Men ja, har man en en känssjukdom så är det lättare att få en annan. Om man däremot är frisk från den, så vet jag inte om det spelar in alls.
Det enda jag kan tipsa om för att lugna din oro är att du testar dig. Man behöver inte längre vänta tre månader vilket man behövde tidigare.

Och du, jag tar absolut inte illa upp. Hade jag fått välja så hade jag hellre varit utan viruset :)
hivbloggen.blogg.se

2012-09-26 @ 02:09:23
Postat av: david

Hej Felicia!

Vill bara säga att du är en fantastisk person som vågar vara den du är och stå för den du är. Skulle vilja JÄTTE gärna prata privat med dig, jag tvingar inte dig men skulle vilja det eftersom jag ska skriva om HIV/AIDS och kanske undervisa i min gamla gymnasieskola och det. Tycker att det är fortfarande tråkigt med fördomar och okunskap om viruset!
Här har du mitt mobil nr ifall du vill prata angående viruset.

073-6872311

Ha det jätte bra tjejen! :)

Svar: Hej!Tack så mycket för de fina orden! Jag har en telefon som jag använder i sammanhang som dessa men då min dotter har en lite jobbig period så har jag svårt att kunna sitta och prata i telefon.
Vill du kan du maila mig på [email protected] så kan du ställa frågor där, enklare att ha en konversation där än via bloggen :)

Hoppas vi hörs! :)
hivbloggen.blogg.se

2012-09-27 @ 02:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0