I just had to...

Var sugen på detta i flera, flera dagar.
Pommes och den smälta cheddardippen....
Kan nog inte kalla det för en craving dock då suget försvann då jag fick äta det, och det har inte kommit tillbaka så som det var förut.
Eftersom att de gjorde graviditetstest genom ett blodprov så fick jag aldrig göra ett sånt här "vanlig" test.

Och jag lovar er, det tog inte många sekunder innan det andra strecket visade sig!
Men det var värt det, att få se det med egna ögon!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej! Jag brukar aldrig kommentera på bloggar där jag inte känner personen men jag var tvungen att säga hur mycket jag tycker om din blogg! Jag började följa den efter din artikel i Solo och jag vill bara säga att du gör ett toppenjobb! Det finns så många fördomar mot HIV så det är jätteskönt när du som är en svensk, heterosexuell tjej berättar om ditt helt normala liv som inte behöver styras av ett virus som du råkade få. Det kan verkligen hända vem som helst och därför är det så viktigt att få ut mer information till folket, särskilt ungdomar! Jag skrev mitt examensarbete om HIV/Aids och jag måste erkänna att jag var ganska fördomsfull innan. Jag trodde knappt det existerade i Sverige och det var helt otänkbart för mig att en kille jag skulle ligga med kunde ha viruset! Jag trodde dessutom att HIV är samma sak som Aids, att det oftast syns på en person om den är smittad och att man knappt kunde leva ett normalt liv med HIV. Men efter att ha fördjupat mig i ämnet har jag insett att jag hade helt fel. Kunskap är superviktigt för att knäcka fördomarna och motverka fortsatt spridning av HIV. Tack för din fina blogg och för att du bidrar med att sprida kunskap! Lycka till med allt och ett stort grattis till graviditeten!

2011-08-19 @ 19:43:05
Postat av: AMEERA

Va härligt! :D

2011-08-19 @ 22:15:10
URL: http://ameera.nu
Postat av: Kim

Hej! Har just hittat till din blogg och av nyfikenhet och ditt härligt positiva sätt att skriva så återkommer jag igen :) Även jag ska ha mitt första barn, Mars 2012 och nu blev jag sååå sugen på pommes + ostsås!

Kul med testet, känslan är verkligen speciell när resultatet kommer.



Ha en trevlig helg!

2011-08-19 @ 23:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0