Jäkla supermänniskor

Jag förstår inte de som jobbar och har tid att skriva en massa finurliga inlägg 24/7. Jag jobbar inte ens heltid nu under jul men har ändå svårt att få tiden att räcka till. Egentligen handlar det kanske om prioriteringar och mobilbloggningar kanske. Att blogga via mobilen är inget för mig. Känns inte helt säkert för mig, i och med att jag tänker fortsätta vara anonym.

Och att låna jobbets dator går inte då man måste ha en massa koder för att komma ut på internet. Är inte så ofta som man behöver det som butikspersonal, typ aldrig. Inte hos oss i alla fall.

Imorgon (idag) är det dan före dopparedan! Och jag ska fixa sista julklappen. Ja, innan julafton. Sen blir det ett till firande efter nyår hos mamma. Ibland är det bra att föräldrarna inte lever ihop ^^

Fröken Katt har varit väldigt snäll idag. Och väldigt kelig. Fick henne att "sitta" för att få en godis. Kanske går att lära henne lite tricks. Rulla runt gör hon ju på egen hand lite då och då. Nu ligger hon och sover i soffan, hennes favoritställe. När jag åker iväg i mellandagarna ska hon vara hos mamma. Hoppas att hon trivs där. Det är tur att hon är en anpassningsbar katt. Får säga till mamma att passa sig då de ska gå ut. Blir inte kul att jaga henne ner och uppför alla trapporna där xD Får lära henne lite tricks så går det nog :)

Nu ska jag sova. Godnatt på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0